Adri

Kuszka Adrienn pszichológus, integratív hipnoterapeuta, pszichodráma vezető

Élethivatásom segíteni mindazoknak, akik szeretnének és mernek változni, változtatni, szembe mernek nézni önmagukkal, hogy aztán saját kezükbe vegyék a sorsukat, mert hisznek abban, hogy a legnehezebb élethelyzetből is van kiút. Hiszem, hogy mindenkinek megvan a maga segítője, pont akkor találkozunk amikor annak ott az ideje.

A pszichodráma egy nagy szerelem számomra. Először a csoportos sajátélmény kapcsán találkoztam a módszerrel. De utána már nem volt megállás. :) Éreztem a hívást, így végigjártam a lépcsőfokokat: elvégeztem a pszichodráma asszisztensi képzést, most vagyok a vezetőképzésben.

Amit fontosnak tartok a hitelesség szempontjából, hogy a pszichodrámának köszönhetem életem legmélyebb, de ugyanakkor legkatartikusabb felismeréseit, és az ezekből kialakult változásokat.

Úgy gondolom, hogy az élet több, mint a természet véletlen egyszeri és megismételhetetlen játéka, s a benne lévő szeretet lehetősége végtelen.

Emő

Vargáné Édes Emőke Tünde végzettsége szerint bölcsész, pszichodráma vezető

A pszichodrámával 2005-ben találkoztam először az önismereti munkám egyik 250 órás epizódjaként. Sokat szorongtam, nem tudtam jól kapcsolódni az emberekhez, nehezen tudtam megnyilvánulni mások előtt... Ezért gondoltam, hogy kutyaharapást szőrivel, tehát olyan módszerre van szükségem, ahol csoportban dolgozhatok magamon. Dr. Daubner Bélához jelentkeztem végül, ahol rengeteget fejlődtem, és tanultam, élveztem, hogy milyen közösségben megnyílni, közösségben működni és annak szerves része lenni. Lenyűgözött a dráma működése, a bennem lezajlódó folyamatos változás és láttam társaimat is, ahogy egyre inkább nyílik a személyiségük.

Szeretném megmutatni a csoportomba járóknak, hogy milyen felszabadító érzés igazán önmagunkká válni.

Elvégeztem tehát a pszichodráma vezető képzést és ma már csoportokat vezetek, az álmom valóra vált.
 

Mindketten Daubner Eszter és dr. Szabó Gergely pszichodráma vezető képzésére járunk.

Egyéni szupervízorunk és egyben az induló csoportunk szupervízora: Dr Rapcsányi Éva szupervízor, pszichiáter, kiképző pszichodráma pszichoterapeuta

Minden jog fenntartva 2021
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!